Yes sir, I'm one of a kind

Alla inlägg under december 2012

Av Ella - 16 december 2012 22:36

Gårkvällen spenderades hos Krille i Sörbyn med massa olika människor. För att räkna upp alla så var det jag, Alva, Markus, Jensen, Jonas, Krille, Tanja, Tim och Nathalie + två av hennes kompisar. Nathlie och hennes amigos for dock sen när vi gick ut. 

Blev snöbada två gånger av Jonas och Tim så jag fick snö i mina underkläder. Så kände inte min rumpa under nästan hela kvällen. 

Gick sen in och killarna började nörda framför sina datorer. Tim och Alva åkte och hämtade Lina och under den tiden fick jag agera ryggstöd åt Tanja och Jonas. Kände inte min arm men fick inte flytta den så min arm var helt öm sedan.

När vi sen skulle fara så la sig Tanja på mig och hon och Jonas försäkte ha ihjäl mig och det var nära att jag var tvungen att stanna i Sörbyn huihui. 


Idag har jag iallafall blivit tvingat att sälja fika i folkets hus med pappa. Fick gratis sevenup och popcorn dock så klagar inte så mycket. 



Imorgon ska vi vara ute hela dagen på skolan så får se hur det går. Ska åka skridskor hela förmiddagen sen så förväntar sig Per-Olof att vi ska spela snörugby i 2 decimeter snö. Per-Olof u crazy?


Av Ella - 15 december 2012 15:01

Var hälsad människor! 


Beger mig snart mot farmor för att äta middag, tänkte bara att ni ville veta. Eller, jag vet inte. 

Igår var jag på ug och sen när jag kom hem så kollade jag på The Guropop Show och kökade nötter, because bored. 


Ikväll så hade jag troligtvis tänkt kolla på flygbiljetter till huvudstaden. Det blev lite ändrade planer så funderar på att åka ner under jullovet. Ska bli skönt att få se snökaoset haha ..... (de sa på de lokala nyheterna att stockholmarna kallar det 'snökaos' och för oss i Norrland kallas det 'lätt nederbörd'. Jag skrattade.)

Tumblr_mb9ojgtfzg1qhasnyo1_400_large


Men det var väl allt för denna gången. Bjuder på en bra låt med älskade hamsterGyu. 

Av Ella - 13 december 2012 21:19

Om ni inte har gått miste om det det, så var det Lucia idag. Och med det så blev det firande i kyrkan och nere på skolan. Det gick hyfsat bra att sjunga och fick sedan en komplimang av en lärarna hihi. På tal om lärare, träffade min gamla, eller hon är sjukskriven för tillfället, engelska lärare. Började nästan gråta när jag såg henne för jag saknar henne så mycket och hon är så gullig och snäll fklsfjlkdsf.

Klantig som jag är så glömde jag att ta några som helst bilder idag så ni får inte se hur vi har haft det. 


När jag sedan kom hem så har jag pluggat inför ett prov som jag har imorgon i Buddhism och just ni sitter jag och mamma och ser The Holiday. Mycket bra film, måste jag tillägga.


 

Saknar stockholm och mina amigos väldigt mycket har jag insett de här dagarna. VARFÖR MÅSTE JAG BO BLAND RENARNA JAG VILL INTE BLIR JU LEDSEN ;__; 


Av Ella - 12 december 2012 22:21

 

Hejsan på er alla fertila människor! 

Blev att jag stannade hemma idag också, för jag hade grymt ont i halsen och jag ska sjunga imorgon på lucia så vill gärna ha rösten i behåll. 

Så dagen har i stort del bara bestått av att sitta framför tvn och dricka vatten huihui. 


Just nu sitter jag och skypar med Jonas och jag skrattar åt att han skickade en printscreen och så hade han glömt stänga en flik så man såg att han var inne på porr hahahhaha. 


 

Hittade denna fina bilden på Greta från i våran. Skypade med henne tidigare och helskotta måste jag bara säga. Häst på hjul. 


Av Ella - 11 december 2012 10:52

Ligger hemma med feber och halsont idag så livet rockar inte så mycket för min del. Har legat uppe hela natten med frossa så blev inte så mycket sömn för den här tjejen vettu. Ligger nu iallafall och kollar musikhjälpen och plågas av min ömma hals. Måste bara säga att Jason är den mysigaste människan jag vet. Han är så ödmjuk, trevlig och allmänt mysig.

This is me :D


Nej men halloj.

Ask me ^^

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

What are you looking for?

People/Things

omröstning ~

DU som lyckades hitta min blogg, man eller kvinna?
 Man ~
 Kvinna ~

Ovido - Quiz & Flashcards